fbpx

ózongenerátor használata az szalonokban

KÖRNYEZETÜNKBEN SZÁMOS EGÉSZSÉGÜNKRE IS KÁROS TÉNYEZŐ LEHET JELEN AKÁR TELJESEN LÁTHATATLANUL

velük szemben tökéletes ellenszer a saubere luft ózongenerátor

teremtsen 100%-osan steril, vírusmentes környezetet szalonjában

A koronavírus okozta helyzet folyamatos kihívások elé álltja az olyan szolgáltatókat is, mint a kozmetikusok, fodrászok, szépségszalonok, pedikűrösök, műkörmösök, szoláriumok. Ezeken a helyeken általában szívesen töltjük az időnket, hiszen hozzájárulnak ahhoz, hogy jobban érezhessük magunkat a bőrünkben, azonban a vírushelyzet okozta félelmek visszafoghatják az ügyfélkört abban, hogy a korábban megszokott módon vegyék igénybe a szolgáltatásaikat. Fontossá vált, hogy a lehető legnagyobb odafigyelés mellett legyenek folytathatók ezek a tevékenységek, így egyre több helyen jelentek meg az ózongenerátorok a fertőtlenítés eszközeként.

Tudta?

A Saubere Luft ózongenerátor egy kisebb 15-20 m2-es meeting szobát 15-20 perc alatt képes lefertőtleníteni vegyszermentesen.

8 érv az ózongenerátor használata mellett

1

Az ózon 99,9%-os hatékonysággal számol le a kórokozókkal, vírusokkal, baktériumokkal, 3000-szer hatékonyabb mint a klór.

1

A vegyszerekkel szemben az ózonnal szemben a vírusok, baktériumok nem képesek kiépíteni immunitást.

3

Vegyszermentesen fertőtlenít, a kezelés után így nem maradnak káros vegyszermaradványok, csak tiszta és friss levegő.

4

Környezetbarát és pénztárcánkra nézve is kedvező megoldás, az ózonlapok 9000 órát is képesek üzemelni a megfelelő használat mellett.

3

Az ózon gáz halmazállapotából eredően olyan helyekre is bejut, ahova a vegyszerek nem, vagy csak nagyon körülményesen.

6

Nem csak a levegőben lévő kórokozókat pusztítja el, hanem a felületeken megtapadókat is ártalmatlanítja.

7

Reakcióba lép a szagmolekulákkal is és semlegesíti azokat, így tiszta friss illatot hagy maga után.

8

A gép beüzemelése néhány másodperc és a fertőtlenítést automatikusan elvégzi a bekapcsolás után, nem kell emberi beavatkozás. 

Tudta?

A Saubere Luft ózongenerátor a kisebb 15-20 m2-es tereket akár 15-20 perc alatt is fertőtleníti.

hol

ózongenerátor alkalmazása a szalonokban

fodrászat

fodrász szalon

Egy fodrászatban akár 20-30 percenként is válthatják a vendégek egymást székenként, így fontos, hogy a szalon zárása előtt alapos fertőtlenítő takarítást végezzünk, amiben az ózongenerátor segítségünkre van, ráadásul az egyes kémiai anyagok illatát is képes semlegesíteni.

betegszoba

kozmetikai szalon

A kozmetikai szalonokban is kiemelt fontosságot kell, hogy kapjon a vírus és kórokozó mentes környezet, ahogy a makulátlanul friss, kellemetlen szagoktól mentes levegő, amiben az ózongenerátor lehet segítségünkre.

rendelő

szépség klinika

A szépség klinikák prémium szolgáltatásai mellett vendégkörük részéről evidens elvárás lehet, hogy maximálisan steril környezetben kaphassák meg kezelésüket. Az ózongenerátor 99,9%-át elpusztítja a kórokozókat, így ideális eszköze a vegyszermentes fertőtlenítésnek.  

manikűrös

pedikűr, manikűr szalon

A pedikűrösök, manikűrösök is csak úgy mint más a szépségiparban érintett szolgáltató, tapasztalhatja, hogy ügyfeleik számára fontos, hogy a náluk töltött idő alatt maximálisan biztonságban tudhassák magukat a kórokozóktól. Az ózongenerátor segítségével elérhetik, hogy vendégeik maximálisan kórokozó mentes környezetbe lehessenek.   

szolárium

szolárium

A szoláriumokban az ózongenerátoros kezelés útján elérhetjük, hogy mind az eszközök, mind a levegő teljesen vírus és kórokozó mentes legyen. Emellett az öltözőkben esetlegesen fellelhető testszag megszüntetésére is maximálisan alkalmas.

tetováló szalon

tetováló szalon

A tetováló szalonokban az esetleges fertőzések elkerülése rendkívül fontos, amit fertőtlenítés útján érhetünk el, ebben és a kellemetlen szagok megszüntetésében az ózongenerátor a segítségükre van.

Tudta?

A Saubere Luft ózongenerátorral akár egy 320 m2-es teret is fertőtleníthet, ami egy átlagos panellakás hatszorosa.

allergének, poratka

Az emberek egy jelentős részét gyötrik a különböző allergiás tünetek és az allergiás tüneteket kiváltó tényezők akár egy szalonba is jelen lehetnek. A legnagyobb igyekezetünk ellenére is megjelenhet a poratka a kárpitokban, ami az egyik széles körben elterjedt allergiáért felelős tényező. Ezek az élőlények szabad szemmel nem észrevehetők, így nem egyszerű ellenük védekezni. Sajnos egy hagyományos porszívózás által a szövetekből jellemzően nem eltávolíthatók.

Az ózongenerátor rendszeres használata mellett képes ezeket az atkákat elpusztítani, illetve az ürüléküket is semlegesíteni az ózon oxidáló hatása ellen nem tudnak védekezni.  

szalon

A poratka jelen lehet a szövetekben, kárpítokban, az ózongenerátor viszont hatásos eszköz az allergiás reakciókért felelős élősködővel szemben

kellemetlen szagok

Az ózon semlegesít minden szagmolekulát, amivel találkozik

kellemetlen szagok

Egy dohányos vendég, vagy valamilyen kevésbé kellemes hajlakk vagy más kémiai szer használata után szalonunkban kellemetlen szagok üthetik fel a fejüket. Ezen szagok megszüntetésében is segít nekünk az ózongenerátor.

Az ózongenerátor által kibocsátott ózon képes a szagokat semlegesíteni és szellőztetést követően ismét friss tiszta levegő fogadhat minket.

kellemetlen szagok

Az ózon semlegesít minden szagmolekulát, amivel találkozik

penészedés, gombásodás

A penészedés bárhol is jelenjen meg nem csupán egy esztétikai probléma, a penészspórák bizonyítottan káros hatással vannak egészségünkre. Így fontos, hogy amennyiben penészedési nyomokat tapasztalunk környezetünkben akkor igyekezzünk megszüntetni. Egyes penészgombafajták kifejezetten súlyos fertőzéseket és tüdőbetegségeket is kialakíthatnak. Egy szalon esetében ez leginkább a nem megfelelően tisztított és karbantartott szellőző és klíma rendszerek esetében szokott leginkább megjelenni.

Az ózon gáznemű halmazállapotának köszönhetően nem csupán a felületekről pusztítja el a penészt, hanem a levegőben szálló penészspórákat is ártalmatlanítja, így megakadályozva azt, hogy rendszeres kezelésnek köszönhetően a penész újra megtelepedjen környezetünkben. Mindezt ráadásul teljesen vegyszermentesen teszi.

penész

Az ózon megöli a penészspórákat az elérhetetlen helyeken és a levegőben is

vírusok a felületeken

Az ózon elpusztítja a vírusokat és az egyéb baktériumokat, kórokozókat

vírusok és kórokozók

Legyen szó influenzáról vagy éppen koronavírusról az ózongenerátor képes ezeket ártalmatlanítani, nem csoda, hogy az egészségügyben is ilyen készülékeket is bevetnek fertőtlenítés céljából. Az Országos Mentőszolgálatnál is rendszeresítve vannak a mentőautók gyors sterilizálásának céljából.

Az ózongenerátor segíthet a vírusos időszakokban megakadályozni a megbetegedések terjedését, többek között az által, hogy az ózon gázhalmaz állapotából eredően mind a felületeken megtapadó, mind a levegőben lévő vírusokat is elpusztítja.

kellemetlen szagok

Az ózon elpusztítja a vírusokat és az egyéb baktériumokat, kórokozókat

Tudta?

Az ózon a természetben előforduló egyik legerősebb fertőtlenítésre alkalmas molekula, a klórnál akár 3000-szer erősebb.

hogyan kell használni az ózongenerátort?

Vegyszermentes fertőtlenítés 5 egyszerű lépésben

BEKAPCSOLJA A KÉSZÜLÉKET

Ózongenerátorunkat egy egyszerű manuális kapcsolóval tudod bekapcsolni, amit akár folyamatos üzemben is tudsz működtetni, de van lehetőség a rajta található időzítővel is beállítani, hogy mennyi ideig üzemeljen.

időzítő beállítása

Amennyiben 120 percig (vagy annál kevessebb ideig) tartó kezelést szeretnél alkalmazni akkor beállítod az időzítővel. 30 perc egy átlagos 3 méteres belmagasságú 80 m2-es tér fertőtlenítésére elegendő.

helyiség elhagyása

Mivel az ózon irritálja és károsíthatja is a légutakat, fontos, hogy pár percen belül hagyjuk el a kezelendő helyiséget és az abban lévő állatokat, szoba növényeket is távolítsuk el. Fontos, hogy  a kezelést zár térben végezzük, ablakokat, ajtókat zárjuk be magunk után, hogy a sterilizálás minél hatékonyabb legyen. 

megvárjuk, hogy lejárjon az idő

Ha nem folyamatos üzembe kapcsoltuk a készüléket, akkor az automatikusan le fog állni, az időzítőn beállított idő lejártának megfelelően. Folyamatos üzem esetén az ózongenerátort nekünk kell kikapcsolni.

helyiség szellőztetése

Az ózon alapvetően nem rakodik le a bútorainkon, és rövid időn belül oxigénné alakul vissza a zárt térben, de ezt a folyamatot kifejezetten javasolt szellőztetéssel meggyorsítani. Az ózonkezelés idejével legalább azonos idejű alapos szellőztetés ajánlott, utána a helyiség birtokba vehető. 

választható ózongenerátor modellek

Saubere Luft Ózongenerátor 10000 mg/óra

SAUBERE LUFT 10000 mg/óra

ózongenerátor

 

 160 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
10.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 2 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

59.990Ft

Elfogyott

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Saubere Luft Ózongenerátor 20000 mg/óra

SAUBERE LUFT 20000 mg/óra

ózongenerátor 

 

 320 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
20.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 4 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

64.990Ft

28 készleten

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Saubere Luft Ózongenerátor 30000 mg/óra

SAUBERE LUFT 30000 mg/óra

ózongenerátor

 

 480 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
30.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 6 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

89.990Ft

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Az ózon túl azon, hogy elpusztítja a kezelt térben a vírusokat, baktériumokat, penész spórákat, gombákat, atkákat, emellett a szagmolekulákkal is reakcióba lépve semlegesíti azokat, így például a szolárium öltözőjében rekedt testszagot, vagy éppen a fodrászatban használt kémiai anyagok szagát.

 

Az ózon molekulák három oxigén atomból állnak melyek csak rövid életűek, viszont rendkívüli reaktív képességgel bírnak. Ebből eredően az ózon molekulák mindig találnak maguknak megkötni való kórokozót, szagmolekulát, szennyeződést, melyek a találkozás pillanatában megsemmisülnek, az oxidáció következtében, aminek köszönhetően az ózon végül visszaalakul ártalmatlan oxigén molekulává.

kérdésed van? inkább telefonon rendelnél? hívj minket most:

+36307565005

a saubere luft és az egészséges levegő házhoz jön

ingyenes kiszállítás 50000 ft felett

a saubere luft és az egészséges levegő házhoz jön 

ingyenes kiszállítás 50000 ft felett

elérhetőségeink:

+36307565005

hello@saubereluft.hu

gyors szállítás

kiszállítás akár már másnap, amennyiben rendelését 13:00 előtt leadja

pénzvisszafizetés

14 napos pénzvisszafizetési garancia

ügyfélszolgálat

ügyfélszolgálat a hétfőtől vasárnapig 9:00-18:30 között