fbpx

59.990Ft

*a legjobb ár az elmúlt 30 napban: 79.990 Ft volt

Elfogyott

  1+1 év extra garanciával

  30 napos pénzvisszafizetési garanciával

  ingyenes szállítással akár már másnapra

Saubere Luft ózongenerátor 10 000 mg/óra – HF186

Miért ezt az ózongenerátort válaszd?

A Saubere Luft 10000 mg/óra teljesítményű ózongenerátor elsősorban otthoni használatra lett tervezve, lakások, irodahelyiségek, kisebb üzletek, apartmanok, szalonok, gépjárművek fertőtlenítésére kiváló megoldás. A penész, kellemetlen szagok, poratkák, vírusok, baktériumok ellen nyújt vegyszermentes fertőtlenítési módszert. Súlya és mérete végett tárolása könnyen megoldható. Használata egyszerű, a használati utasításában mellékelt mérettáblázat szerint könnyen beazonosítható, hogy egy adott méretű helyiség kezeléséhez mennyi időre van szüksége az ózongenerátornak. Ennek megfelelően a készüléken található időzítővel pontosan be lehet állítani a kívánt üzemidőt, melynek leteltével az ózongenerátor magától leáll. Nagyobb helyiségek kezelésére a készülék folyamatos üzemmódba is kapcsolható, ebben az esetben a készüléket nekünk kell leállítani. CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

műszaki paraméterek:

 • Ózongenerálási teljesítmény: 10000 mg/óra
 • Fertőtleníthető helyiség maximális térfogata: 480 m3
 • Fertőtleníthető helyiség maximális területe (3 méteres belmagasság esetén): 160 m
 • Feszültség: 220 V
 • Teljesítmény: 50 W
 • 2 ózonlappal rendelkezik
 • Ózonlapok élettartama: kb. 9000 óra (az élettartam függ a páratartalomtól, hőmérséklettől, légnyomástól, működtetési körülményektől)
 • Időzítő kapcsolóval ellátott: 0-120 perc között lehet szabályozni a működési időtartamot, az idő lejárta után a készülék magától kikapcsol
 • Folyamatos üzembe is kapcsolható (nagy méretű tereknél ez praktikus)
 • Fémházas készülék, praktikus fogantyúval a tetején
 • Légfúvó ventilátorral van ellátva, így az ózont hatékonyan árasztja szét a helyiségben
 • Tömege: 2 kg
 • Mérete: 20 cm x 15 cm x 18 cm
 • 2 év jótállás
 • Gyártó: Shenzhen Umax Technology Company Ltd.
 • CE tanúsítvány

kérdésed van? inkább telefonon rendelnél? hívj minket most:

+36307565005

vélemények az ózongenerátorról

Fogyatékosok nappali ellátója vagyunk, a készüléket a napi fertőtlenítések elvégzéséhez vásároltuk. Nagyon könnyű használni, nem kell hozzá diploma. 🙂 Kialakítottunk egy menetrendet az intézményben a fertőtlenítések elvégzésére, a nap végén a foglalkozásokat követően beindítjuk az időzítővel a készüléket és másnap reggel szellőztetünk ki, kényelmes megoldás. Torna foglalkozások után a matracokat is bent hagyjuk a teremben, így azokat is könnyen tudjuk fertőtleníteni. Mivel az épületünk 440 m2, így fontos volt a készülék teljesítménye a vásárláskor. Ár-érték arányban jó választás.

Kovács Mária 
Kovács Mária

A Saubere Luft ózongenerátort elsősorban fertőtlenítési céllal vásároltam, otthoni használatra, de kipróbáltam már gombásodás és dohos szag eltüntetésére is, és abszolút teljesíti az elvárásokat. Kb. 2 hetente használjuk a lakásban, de már az autómon is kipróbáltam a készüléket, pozitívak a tapasztalataim vele kapcsolatban. Elsősorban a teljesítmény, ami lényeges szempont volt a kiválasztás során, de az ára is kedvező volt a készüléknek, sőt még ajándékot is kaptunk a csomagban. Gyorsan kiszállították, a weboldalon minden szükséges információt megtaláltam a választáshoz.

Baki Tamás 
Baki Tamás

A koronavírus első hullámában döntött úgy nálunk a cégvezetés, hogy az irodáink a raktárhelyiségek és a vállalati gépjárművek fertőtlenítése céljából ózongenerátorokat fogunk beszerezni. A Saubere Luft ózongenerátorokkal meg vagyunk elégedve, olyannyira, hogy a második hullám előtt vásároltunk belőle még egyet, hogy még inkább hatékonyan tudjunk védekezni.”

V. Zoltán 
V. Zoltán

“Egy hosszú munkanap után sültkrumplit sütöttem otthon és közben sajnos elaludtam a TV előtt. Mire felébredtem a lakásban tömény füst állt az égett olajtól, de szerencsére nem történt nagyobb baj. Egy hét folyamatos szellőztetés után is nehéz volt megmaradni a lakásban, az égett olajszagot mindenhol lehetett érezni. Már azt gondoltam cserélhetem le a bútorokat és meszeltethetem ki a lakást, amikor egy barátom tanácsára beszereztem az ózongenerátort, amivel pár órás kezelés után teljesen sikerült megszüntetni a szagot. A hatékonyságán magam is meglepődtem.”

K. Gyula 
K. Gyula

“Párommal kisbabát vártunk, amikor először olvastam az ózonos kezelésről, mivel fontosnak éreztük, hogy az újszülöttet olyan környezetbe hozhassuk haza, ami garantáltan mentes lesz a kórokozóktól, így úgy döntöttem vásárolunk egy ózongenerátort. Nem vagyunk hívei a vegyszereknek, így az is fontos szempont volt, hogy így vegyszermentesen tudunk fertőtleníteni. Kb. két hetente csinálunk egy kezelést a lakáson és nem mellesleg a légúti allergiás tünetei is enyhültek a páromnak. Az autót is már kétszer kiózonoztam, amit szervizekben kb. 8000 Ft-ért csinálnak meg a környéken.

O. Attila 
O. Attila

hatékony fertőtlenítés fáradtság és vegyszermentesen

ózongenerátor a sajtóban

"Az Országos Mentőszolgálat több mint 150 ilyen ózongenerátorral rendelkezik országszerte – tudtuk meg Győrfi Páltól, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjétől. Ezekkel végzik a mostani, szigorú eljárásrendet követő fertőtlenítéseket is."

Idézet a hvg.hu cikkéből

"A lipidek egy része telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek oxigén jelenlétében károsodnak, ózon jelenlétében pedig peroxidálódnak, ami a fizikai tulajdonságaikat is alapvetően megváltoztatja. A vírus oxigén jelenlétében rövid időn belül veszít fertőzőképességéből. Ezt a folyamatot az ózon rendkívül felgyorsítja, pillanatszerűen hatástalanítja a vírust"

Idézet a Duda Ernő, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének virológus professzorától

"Alacsony koncentrációban az ózon képes hatástalanítani a koronavírus-részecskéket - mutatták ki kísérleteikben japán kutatók. A szer kórházi helyiségek fertőtlenítésének módja lehet."

Idézet a portfolio.hu cikkéből

biztonsag
saubere luft logo
Saubere Luft Ózongenerátor 10 g/óra

10.000 mg/óra teljesítményű ózongenerátor

megöli a vírusokat, kórokozókat

hatásos a penészedés ellen

csírátlanít, elpusztítja a gombákat

sterilizálja a levegőt és a felületeket

szagtalanít, megszünteti a kellemetlen illatokat

mindezt 100% környezetbarát módon, vegyszermentesen 

terület

akár 160 m2-es tér fertőtlenítésére is képes

ózon koncentráció

10000 mg/óra ózon kibocsátási teljesítmény, magas ózonkoncetráció

fertőtlenítés

A klórnál 3000-szer erősebb fertőtlenítő képesség

időzítés

A működési időtartam időzítővel állítható 0-120 perc között vagy folyamatos üzemre is kapcsolható

ózon teljesítmény

1+1 év kiterjesztett garancia az ózongenerátorra

ózon teljesítmény

30 napos pénzvisszafizetési garancia a maximális elégedettségért

Saubere Luft Ózongenerátor 10 g/óra

59.990Ft

Elfogyott

idő

Ajánlott üzemidők ózonkezeléshez

Saubere Luft Ózongenerátor 10000 mg/óra teljesítmény táblázata

*A táblázatban szereplő kezelt terület átlagos, 3 méter belmagasságú helyiségre van számolva.

a saubere luft és az egészséges levegő házhoz jön 

ingyenes kiszállítás

elérhetőségeink:

+36307565005

e-mail

hello@saubereluft.hu

gyors szállítás

kiszállítás akár már másnap, amennyiben rendelését 13:00 előtt leadja

pénzvisszafizetés

30 napos pénzvisszafizetési garancia

ügyfélszolgálat

telefonos ügyfélszolgálat hétfőtől vasárnapig 9:00-18:30 között