fbpx

ózongenerátor használata otthon

OTTHONUNKBAN SZÁMOS EGÉSZSÉGÜNKRE IS KÁROS TÉNYEZŐ LEHET JELEN AKÁR TELJESEN LÁTHATATLANUL

velük szemben tökéletes ellenszer a saubere luft ózongenerátor

Tudta?

A Saubere Luft ózongenerátor egy kisebb 15-20 m2-es szobát 15-20 perc alatt képes lefertőtleníteni vegyszermentesen.

otthoni veszélyforrások

Tudta?

A Saubere Luft ózongenerátorral akár egy 320 m2-es teret is fertőtleníthet, ami egy átlagos panellakás hatszorosa.

allergének, poratka

Az emberek egy jelentős részét gyötrik a különböző allergiás tünetek és itt nem csupán a pollen allergiáról kell, hogy beszéljünk, a levegőben szálló polleneken túl a tisztítószer maradványok vagy éppen a poratka illetve annak ürüléke is gyakori allergiás tüneteket okoz az otthonokban. Ezek a sokszor mikron méretű elemek belekeverednek otthonunk levegőjébe és irritálhatják a légzőszerveinket. A poratka ágyunkban, a szőnyegben a bútorok szöveteiben, függönyben is megrejtőzhet és allergiás tüneteket okozhat.

Az ózongenerátor rendszeres használata mellett képes ezeket az atkákat elpusztítani, illetve az ürüléküket is semlegesíteni. Ez egy olyan típusú allergia forrás, amit pl.: egy hagyományos porszívózással nem tudunk megszüntetni, de a különböző légszűrő berendezések sem hatékonyak ellenük, viszont az ózon oxidáló hatása ellen nem tudnak védekezni.  

allergia

Az ózon hatásosan elpusztítja a poratkát és más allergéneket

kellemetlen szagok

Az ózon semlegesít minden szagmolekulát, amivel találkozik

kellemetlen szagok

Mindenki törekszik otthon a teljes harmóniára, de vannak tényezők amelyek nem éppen kellemes illatokat tudnak generálni bármennyire is igyekszünk őket elkerülni. Pl.: kicsit odaég az olaj a konyhában, a lakásban tartott kutyus megázva tér haza a sétáltatásból, egy erősen dohányos vendégünk ruházata kellemetlen szagot hagy a lakásban stb..

Az ózongenerátor képes ezeket a szagokat semlegesíteni és a kezelés után szellőztetést követően ismét friss tiszta levegő fogadhat minket a szobában.

kellemetlen szagok

Az ózon semlegesít minden szagmolekulát, amivel találkozik

penészedés, gombásodás

A penészedés otthonunkban nem csupán egy esztétikai probléma, a penészspórák bizonyítottan káros hatással vannak egészségünkre. Egyes penészgombafajták pedig kifejezetten súlyos fertőzéseket és tüdőbetegségeket is kialakíthatnak.

Az ózongenerátor képes megszüntetni a penészedést és az ózon gáznemű halmazállapotának köszönhetően a penészspórákat a levegőből is elpusztítja, ahogy azt a falon és a bútorokon is. Ebből eredően a felületi szinten történő vegyszeres kezeléseknél sokkal hatékonyabb, utóbbi a helyiségből a levegőben lévő penészspórákat nem öli meg csak lokálisan az adott felületen pusztítja el őket, így a penészedés rövidesen újra meg fog jelenni. Ezzel szemben a ciklikus ózonos kezelés képes a penészedés újbóli kialakulását megakadályozni, ráadásul mindezt vegyszermentesen a környezetre és egészségünkre nem káros formában. 

penészedés

Az ózon megöli a penész spórákat az elérhetetlen helyeken és a levegőben is

kellemetlen szagok

Az ózon elpusztítja a vírusokat és az egyéb baktériumokat, kórokozókat

vírusok és kórokozók

Legyen szó influenzáról vagy éppen koronavírusról az ózongenerátor képes őket ártalmatlanítani, nem csoda, hogy az egészségügyben is ilyen készülékeket is bevetnek fertőtlenítés céljából. Az Országos Mentőszolgálatnál is rendszeresítve vannak a mentőautók gyors sterilizálásának céljából.

Azon családoknál, ahol gyengébb immunrendszerrel rendelkeznek egyes családtagok az ózongenerátor segíthet a vírusos időszakokban megakadályozni a megbetegedéseket, hiszen egy-egy kezelés útján a ruházatunkkal, cipőnkkel behordott kórokozókat gyorsan ártalmatlanítani tudjuk.

kellemetlen szagok

Az ózon elpusztítja a vírusokat és az egyéb baktériumokat, kórokozókat

megtakarítási lehetőségek

nem csak az egészségének, a pénztárcájának is kedvezhet, ha ózongenerátort használ otthonában

ózonos tisztítás otthon

kevesebb tisztítószer szükséges

Egy ózongenerátorral a birtokában kevesebb vegyszeres tisztítószerre kell költenie, így éves szinten több 10.000 Ft-ot spórolhat azokon a szereken, amiket pl.: a penészedés megállítására, felületek fertőtlenítésére, vagy éppen szagtalanításra vásárolna meg.

nem kell drága takarító cég

A komolyabb takarító cégeknél bizony fent szerepel a szolgáltatási palettán az ózonos fertőtlenítés és sok esetben nem olcsón végzik el ezt a műveletet. Egy kb. 50 m2-es helyiség ózonos fertőtlenítésért akár 20-30.000 Ft-ba is kerülhet egyetlen alkalommal. Több helyiség esetén ez az összeg pedig tovább növekedhet, egy nagyobb kb. 150 m2-es lakás akár 80.000 Ft-ba is kerülhet. Ez is jól mutatja, hogy egy otthoni ózongenerátor igazi értéket képvisel és spórol tulajdonosának.

ózonos tisztítás otthon
klíma fertőtlenítés

kevesebb autókozmetikai költség

Autószervizek, klímaszervizek, autókozmetikák egyaránt biztosítanak lehetőséget sok esetben ózonos klíma és autó beltér tisztításra. Ezek alkalmankénti költsége 6000 és 10000 Ft között szokott lenni, ráadásul a klíma fertőtlenítése évente legalább kétszer lenne ajánlott. Ezt ezentúl saját maga is elvégezheti. A felhasználási lehetőségekről itt bővebben olvashat.

kevesebb gyógyszerköltség

Influenza, vagy bármilyen egyéb vírusos időszakban csökkenthetjük a fertőzés veszélyt az által, hogy ózongenerátorral sterilizáljuk otthonunkat, autónkat, munkahelyünket, hiszen a készülék a legtöbb zárt térben bevethető. Ígí csökkenthetjük az esélyét a megbetegedéseknek, elkerülthetjük, hogy emiatt huzamosabb időre táppénzre kerüljünk és több 10.000 Ft-ot hagyjunk ott a patikában. Nem mellesleg mivel az ózon bizonyos allergia forrásokkal szemben is hatékony mint pl.: a poratka, így akár az allergia gyógyszerek mennyiségén is lehetséges, hogy spórolhat.

allergia

Tudta?

Az ózon a természetben előforduló egyik legerősebb fertőtlenítésre alkalmas molekula, a klórnál akár 3000-szer erősebb.

választható ózongenerátor modellek

Saubere Luft Ózongenerátor 10000 mg/óra

SAUBERE LUFT 10000 mg/óra

ózongenerátor

 

 160 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
10.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 2 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

59.990Ft

Elfogyott

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Saubere Luft Ózongenerátor 20000 mg/óra

SAUBERE LUFT 20000 mg/óra

ózongenerátor 

 

 320 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
20.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 4 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

64.990Ft

28 készleten

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Saubere Luft Ózongenerátor 30000 mg/óra

SAUBERE LUFT 30000 mg/óra

ózongenerátor

 

 480 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
30.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 6 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

89.990Ft

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Otthonunk biztonsága elsődleges, viszont nagyon nehéz elkerülni, hogy az utcáról betérve cipőnkkel vagy éppen ruházatunkkal ne hozzunk be esetlegesen vírusokat magunkkal. Az ózongenerátor segít nekünk, hogy maximálisan vírus, baktérium, gomba, penész mentes legyen a lakóterünk. A készüléket a lakás bármely pontján használhatjuk, akár a gyerekszobában is, mivel vegyszermentes fertőtlenítést végez és a kellemetlen szagokat is megszünteti. 

kérdésed van? inkább telefonon rendelnél? hívj minket most:

+36307565005

hogyan kell használni az ózongenerátort?

Vegyszermentes fertőtlenítés 5 egyszerű lépésben

BEKAPCSOLJA A KÉSZÜLÉKET

Ózongenerátorunkat egy egyszerű manuális kapcsolóval tudod bekapcsolni, amit akár folyamatos üzemben is tudsz működtetni, de van lehetőség a rajta található időzítővel is beállítani, hogy mennyi ideig üzemeljen.

időzítő beállítása

Amennyiben 120 percig (vagy annál kevessebb ideig) tartó kezelést szeretnél alkalmazni akkor beállítod az időzítővel. 30 perc egy átlagos 3 méteres belmagasságú 80 m2-es tér fertőtlenítésére elegendő.

helyiség elhagyása

Mivel az ózon irritálja a légutakat, fontos, hogy pár percen belül hagyjuk el a kezelendő helyiséget és az abban lévő állatokat, szoba növényeket is távolítsuk el. Fontos, hogy  a kezelést zár térben végezzük, ablakokat, ajtókat zárjuk be magunk után, hogy a sterilizálás minél hatékonyabb legyen. 

megvárjuk, hogy lejárjon az idő

Ha nem folyamatos üzembe kapcsoltuk a készüléket, akkor az automatikusan le fog állni, az időzítőn beállított idő lejártának megfelelően. Folyamatos üzem esetén az ózongenerátort nekünk kell kikapcsolni.

helyiség szellőztetése

Az ózon alapvetően nem rakodik le a bútorainkon, és rövid időn belül oxigénné alakul vissza a zárt térben, de ezt a folyamatot kifejezetten javasolt szellőztetéssel meggyorsítani. Az ózonkezelés idejével legalább azonos idejű alapos szellőztetés ajánlott, utána a helyiség birtokba vehető. 

a saubere luft és az egészséges levegő házhoz jön 

ingyenes kiszállítás 50000 Ft FELETT

a saubere luft és az egészséges levegő házhoz jön 

ingyenes kiszállítás 50000 Ft felett 

elérhetőségeink:

+36307565005

hello@saubereluft.hu

gyors szállítás

kiszállítás akár már másnap, amennyiben rendelését 13:00 előtt leadja

pénzvisszafizetés

14 napos pénzvisszafizetési garancia

ügyfélszolgálat

ügyfélszolgálat a hétfőtől vasárnapig 9:00-18:30 között