fbpx

Tudtad, hogy átlagosan napi 75 percet közlekedünk? Nem mindegy milyen körülmények között utazol.

bármerre is tartasz, mi veled leszünk a tiszta levegővel

Utazz baktériumok, vírusok, pollenek és kellemetlen szagoktól mentes környezetben autós ionizátorunkkal.

Ma: Megrendeled

2 napon belül: futár ingyen kiviszi, autód levegője pedig tisztább lesz, mint valaha

tudd meg mire képesek a negatív ionok 

a negatív ionok pozitív hatását már te is biztosan érezted 

negatív ionok a természetben is előfordulnak

A vízközeli helyek negatív ionokban gazdagok, melyek jótékony hatással vannak egészségünkre.

A negatív ionok a természetben is előfordulnak, pozitív hatását igazán akkor érezhetjük, amikor koncentráltan, nagy számban vannak jelen például vízeséseknél, forrásoknál egy kiadós tavaszi zápor után vagy éppen a tengerparton. Ezeken a helyeken az erős vízmozgás révén jelentős mértékben szabadulnak fel ezek a jótékony hatású atomok. Ilyen közegben a levegőt frissebbnek, egészségesebbnek érezzük, közérzetünk nagyságrendekkel javul. Bizonyára ezt az érzést már Te is átélted.

Már csak az a kérdés, hogyan lehetne ezt a hétköznapok részévé tenni, anélkül, hogy el kellene költöznöd egy nyugodt kis csendes-óceáni szigetre?     

  A megoldás elfér a tenyeredben

  autós ionizátor

  hiszem, ha látom

  Az alábbi videóban az autós ionizátor hatékonyságát egy dohányfüstös kísérlettel szemléltetjük.

  1 perc alatt megismerheted mire képesek a negatív ionok

  A kísérlet során jól látszik, hogy a Saubere Luft ionizátor bekapcsolását követően pár másodpercen belül az üvegpohár alá bejuttatott dohányfüst semlegesítésre kerül. Ez történik a a többi pozitív töltésű szennyező anyaggal is mint pl.: a vírusokkal és egyéb kórokozókkal vagy éppen a különböző az autónk levegőjét befolyásoló szagokkal is.

  ahogy a biztonsági övedet is becsatolod, pont ilyen egyszerű mozdulattal a levegő tisztaságát is biztosíthatod

  inonizátor a szivargyújtóban

  Használd autód szivargyújtóját egészséges dolgokra

  a negatív ion technológia nem új keletű

  Talán nem is tudod, de szinte minden nap találkozol vele

  világmárkák a negatív ionos technológiák mellett

  Olyan neves márkák mint a Panasonic, LG, Toshiba, Fujitsu és Samsung is számos klímaberendezésébe már beépíti a negatív ion generáló rendszereket, hogy a klímaberendezésben, illetve az adott helyiségben megtelepedő baktériumokat, gombákat, vírusokat kiiktassa, illetve elősegítse a szagtalanítást.

  Stresszes férfi

  Számos klímaberendezés gyártó alkalmazza a negatív ionos technológiát.

  kellemetlen szagok

  A Toyota már majd két évtizede, hogy elkezdett foglalkozni a negatív ionok autóban való alkalmazásával.

  a toyota negatív ionos kísérlete

  A világ egyik legnevesebb autómárkája már 2002-ben komoly figyelmet szentelt az autós ionizátorokban rejlő lehetőségekben. Kutatás fejlesztési központjuk vezetésével egy kísérletet is elvégeztek. A kísérletet két csoporttal végezték, az egyik negatív ionokkal dúsított utastérben vezetett, a kontroll csoport pedig ionizátor mentes, természetes levegőjű közegben. A kísérlet során a sofőrök mentális állapotát, fáradtsági indexét vizsgálták. A teszt előtt és után is mérték a vezetők adrenalin szintjét. A teszt során különböző vezetéstechnikai feladatokat kellett végrehajtania a résztvevőknek. Először egy körpályán kellett haladni folyamatosan 120 km/órás sebességgel, a sebességet folyamatosan tartva, majd ezt követően 40 km/órás sebességgel kellett folyamatosan haladni 1 órán keresztül. A feladatot még azzal nehezítették, hogy három LED-et tettek az utastérbe, melyek különböző helyekre voltak elhelyezve a vezető látószögében. Az egyik bal oldalt a másik jobb oldalt, a harmadik pedig a felül. Bármelyik LED felvillant, a vezetőnek azonnal fékeznie kellett. 

  kellemetlen szagok

  A Toyota már majd két évtizede, hogy elkezdett foglalkozni a negatív ionok autóban való alkalmazásával.

  vezetés

  Gyorsabb reakció idő a sofőrök 57%-ánál

  A Toyota negatív ionos kísérletének eredményei azt mutatták, hogy a negatív ionos környezetben vezetők esetében alacsonyabb volt az adrenalin szint, kevésbé volt számukra stresszes a feladat elvégzése (ezáltal kevésbé voltak mentálisan terhelve, ami a fáradtságot is okozza), nyugodtabban csinálták végig a kísérletet. A teszt másik fontos, pozitív eredménye, hogy a sofőrök 57%-a gyorsabban reagált a felvillanó LED-ekre és kezdték meg a fékezést, ami nem elhanyagolható előny a sofőr biztonságára nézve. A kísérlet ezáltal egyértelműen bizonyította, hogy az autóvezetők reakcióidejére pozitív hatással van a negatív ionokkal dúsított légtér, így hozzájárul a közlekedésben résztvevők biztonságához.

  ellenük vetheted be az autóz ionizátorodat

  vírus

  Kellemetlen szagok

  Egy autóban számos dolog okozhat kellemetlen szagot, a dohányos utasok ruházata, az autóban szállított ételek, az esős időben behordott sár, amit felitat az autós szőnyeg vagy éppen, ha valamilyen háziállat utazik velünk rendszeresen. Az autós ionizátor segít semlegesíteni ezeket a szagokat.

  baktériumok

  Baktériumok

  Az autó klímarendszerébe könnyedén elszaporodhatnak bizonyos baktériumok, amennyiben az nem rendszeresen kerül fertőtlenítésre. A negatív ionok abban segítenek, hogy amennyiben azok mégis az utastérbe kerülnének, azok lehetőleg ne az utasok tüdejében kössenek ki.

  vírus

  Vírusok

  Az autós ionizátor a vírusok levegőből való eltávolításában is hatékony, hiszen a vírusok is pozitív töltéssel rendelkeznek, így a negatív ionokkal való találkozásukkor, azokat a földre vonzzák, ezzel elkerülve, hogy belélegezzük őket.

  pollenek és allergének

  Pollenek és más allergének

  Bár az autók jelentős részében van ma már pollen szűrő, aki allergiás az tudja, hogy ettől függetlenül bizony sok esetben a gépkocsiban is előjönnek az allergiás tünetek, ha más miatt nem is, akkor a szállópor végett.  Ezek megkötésében is segít az ionizátor.

  pm 2.5 finompor

  PM 2.5 finom porok

  A PM2,5-ös finompor olyan apró 2,5 mikrométer átmérőjű részecskékből áll, többek között, melyek bekerülése a tüdőnkbe ártalmas. A világon 10-ből 9 ember szennyezett levegőt lélegzik minden nap és nagyjából évi 7 millióra tehető a légszennyezés miatti korai halálozások száma, derül ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) statisztikáiból, ezekhez a halálozásokhoz a PM 2,5 is sajnos hozzájárul.

  benzol

  VOC

  A VOC (illékony szerves vegyületek) elsősorban oldószerek és szintetikus anyagok által kibocsátott egészségtelen gázok. Számos gyártási területen, így az autóiparban is alkalmazzák őket, ennek köszönhetően elkerülhetetlen, hogy találkozzunk velük (az új autó szag is többek között ebből fakad) azoban károsak lehetnek egészségünkre, amennyiben tartósan belélegezzük. 

  kéndioxid

  Kén-dioxid

  A kén-dioxidal szemben is alkalmazható a negatív ion technológia ez az anyag leginkább a szén (60%) és a tüzelőolajok (25%) elégetésekor kerül a levegőbe, jellemzően a villamos erőművekből. Sajnos szinte elkerülhetetlen, hogy ne találkozz vele az utazásaid során.

  formaldehid

  Formaldehid

  A formaldehid szinte biztosan jelen van a Te autódban is valamilyen mértékben. Mivel A formalin a legtöbb baktériumot és gombát elpusztítja, előszeretettel alkalmazzák fertőtlenítésre az új autóknál, amikor az elkészül. Emellett a legtöbb formaldehidet a polimerek és más anyagok szintetizálása során is használják. Fenol, karbamid vagy melamin jelenlétében erős gyanta keletkezik belőle, amit ragasztóként is alkalmaznak az autókban.

  12.990Ft

  41 készleten

  Most: Megrendeled

  2 napon belül: futár kiviszi, autód levegője kellemesebb lesz, mint valaha

  Autós ionizátor, légfrissítő

  Miért ezt az autós ionizátort válaszd?

  Ezzel az apró kis készülékkel autód levegőjét utazás közben is tisztíthatod a negatív ion technológiának köszönhetően. Az ionizátor negatív ionokat generál, melyek a levegőbe kerülve kapcsolódnak minden pozitív töltésű részecskéhez és a földre vonzák azokat, ezzel kivonva őket a légtérből. Pozitív töltéssel rendelkeznek többek között a különböző szagmolekulák, dohányfüst, vírusok, baktériumok, pollenek, szállóporok stb..

  Emellett a negatív ionok bizonyítottan pozitív hatással vannak szervezetünkre, a negatív ionok megnövelhetik az energiaszintünket, jótékonyan befolyásolják az anyagcserét, serkentik a vérkeringést, enyhítik az az allergiák, az asztma és a légzési nehézségek tüneteit, erősítik az immunrendszert. Hatásukat nem csak fizikailag érezhetjük, hiszen semlegesítik a stressz tüneteit, segítenek a félelemérzet leküzdésében, és a depresszió elleni harcban, hatásukra jobban alszunk, javul az emlékezőképességünk, koncentrációnk, reakcióidőnk.

  A Toyota, mint a világ egyik vezető autógyártója, maga is számos kísérletet végzett a témában, melynek eredményéről a weboldalon,

  műszaki paraméterek:

  Az ionizátor nagy mennyiségű negatív iont bocsát ki, így hatékonyan távolítja el a port, pollent, füstöt, vagyis a finomszemcsés anyagokat.
  Kivonja a levegőből a baktériumokat, vírusokat és megszünteti a kellemetlen szagokat a biztonsági határértéken belüli ózonmennyiség létrehozásával.
  Fokozza az anyagcserét, és enyhíti a fáradtságot.

  Az ionizátor használata
  Dugja be az ionizátor a szivargyújtó adapterbe!
  Jelzőfény mutatja, hogy az ionizátor működésben van.
  Az ionizátor addig működik, amíg azt ki nem húzza a szivargyújtó adapterből.

  Technikai adatokat
  – 7. generációs termék
  Feszültség: 12 V egyenáram
  Teljesítmény ≤ 0,8 W
  Negatív ion koncentráció 3 800 000 db / cm3
  Működési hőmérséklet: -10 °C – 40 °C
  Tárolási hőmérséklet: -10 °C – 60 °C
  Ózonkoncentráció: 3 mg / h
  Nettó tömeg: 30 g

  ózon teljesítmény

  1 év teljeskörű garancia a vásárlást követően

  ózon teljesítmény

  30 napos pénzvisszafizetési garancia a maximális elégedettségért

  kérdésed van? inkább telefonon rendelnél? hívj minket most:

  +36307565005

  különleges ajándék, elegáns díszdobozban, mellyel kifejezheted gondoskododásodat

  kinek ajánjuk az autós ionozátor használatát?

  naponta autóval ingázók

  napi ingázóknak

  értékesítő

  értékesítőknek, üzletembereknek

  naponta autóval ingázók

  taxisoknak

  gyerekek a kocsiban

  akiknek fontos az utasaik biztonsága

  naponta autóval ingázók

  kamion sofőröknek

  a negatív ionokról 2 percben

  további termékeink

  Aroma diffúzor_550ml-es

  Aroma diffúzorok

  Saubere Luft Ózongenerátor 30000 mg/óra

  ózongenerátorok

  uvc lámpa

  elérhetőségeink:

  +36307565005

  e-mail

  hello@saubereluft.hu

  gyors szállítás

  kiszállítás akár már másnap, amennyiben rendelését 13:00 előtt leadja

  pénzvisszafizetés

  30 napos pénzvisszafizetési garancia

  ügyfélszolgálat

  telefonos ügyfélszolgálat hétfőtől vasárnapig 9:00-18:30 között