fbpx

ózongenerátor használata az egészségügyben

KÖRNYEZETÜNKBEN SZÁMOS EGÉSZSÉGÜNKRE IS KÁROS TÉNYEZŐ LEHET JELEN AKÁR TELJESEN LÁTHATATLANUL

velük szemben tökéletes ellenszer a saubere luft ózongenerátor

Ha valahol akkor az egészségügyben igen fontossá vált az elmúlt időszakban az ózongenerátorok jelenléte.

Azon betegek akik kórházi kezelésben részesülnek bizony hatványozottan ki lehetnek téve különböző fertőzéseknek, ami egy esetlegesen legyengült immunrendszer esetén koránt sem szerencsés és bizonyos vírusok, baktériumok komoly szövődményeket vonhatnak maguk után sőt esetlegesen halálosak is lehetnek. Ezek a kórokozók a levegőben és a berendezési tárgyak felületein is jelen lehetnek, így rendkívül fontos az eliminálásuk.

Tudta?

A Saubere Luft ózongenerátor egy kisebb 15-20 m2-es meeting szobát 15-20 perc alatt képes lefertőtleníteni vegyszermentesen.

7 érv az ózongenerátor használata mellett

1

Az ózon 99,9%-os hatékonysággal számol le a kórokozókkal, vírusokkal, baktériumokkal, 3000-szer hatékonyabb mint a klór.

1

A vegyszerekkel szemben az ózonnal szemben a vírusok, baktériumok nem képesek kiépíteni immunitást.

3

Vegyszermentesen fertőtlenít, a kezelés után így nem maradnak káros vegyszermaradványok, csak tiszta és friss levegő.

4

Környezetbarát és pénztárcánkra nézve is kedvező megoldás, az ózonlapok 9000 órát is képesek üzemelni a megfelelő használat mellett.

3

Az ózon gáz halmazállapotából eredően olyan helyekre is bejut, ahova a vegyszerek nem, vagy csak nagyon körülményesen.

6

Nem csak a levegőben lévő kórokozókat pusztítja el, hanem a felületeken megtapadókat is ártalmatlanítja.

7

Reakcióba lép a szagmolekulákkal is és semlegesíti azokat, így tiszta friss illatot hagy maga után.

8

A gép beüzemelése néhány másodperc és a fertőtlenítést automatikusan elvégzi a bekapcsolás után, nem kell emberi beavatkozás. 

Tudta?

A Saubere Luft ózongenerátor a kisebb 15-20 m2-es tereket akár 15-20 perc alatt is fertőtleníti.

hol

ózongenerátor alkalmazása az egészségügyben

targyalo

műtők

A műtőkben kiemelten fontos a teljes sterilitás, az ózongenerátor természetesen itt is partnerünk a kórokozó mentes környezet kialakításában

targyalo

Betegszobák

Bizony előfordulhat, hogy a betegek igen sokáig lábadoznak a betegszobában, legyengült immunrendszerük, a műtéti sebekből eredő fertőzéseknek való fokozott kitettségük végett fontos a folyamatos sterilitás megőrzése, kellő szervezettség mellett ez könnyedén kivitelezhető, egy kisebb betegszoba akár 20-30 perc alatt mentesíthető a kórokozóktól.

targyalo

Rendelők

Legyen szó egy háziorvosi vagy éppen fogászati rendelőről, napi szinten igen sok páciens fordulhat meg bennük, így kiemelten fontos, hogy a nap végén valamilyen fertőtlenítés megvalósuljon, erre az ózongenerátor az egyik leginkább fáradtságmentes megoldást tudja kínálni.

targyalo

Várótermek

Egy váróteremben napi szinten akár több 100 beteg ember megfordulhat, mindenki szeretne lehetőleg egészségesen hazamenni és a várakozási idő alatt nem el kapni valamilyen vírust vagy fertőzést. Az ózongenerátor segíthet a fertőzéses megbetegedések megelőzésében azzal, ha rendszeresen fertőtlenítik vele a várótermeket

targyalo

Mentőautók

Az Országos Mentőszolgálat rengeteg gépjárművében elérhető az ózongenerátor, ami mind az autóban szállított betegek, mind a dolgozók védelmét segíti.

targyalo

Betegszállító eszközök

Mivel az ózongenerátor a felületekről is elpusztítja a kórokozókat, ezért fontos, hogy a kórtermi fekhelyek, kerekesszékek, berendezési tárgyak is fertőtleníthetők általa.

Tudta?

A Saubere Luft ózongenerátorral akár egy 320 m2-es teret is fertőtleníthet, ami egy átlagos panellakás hatszorosa.

allergének, poratka

Az emberek egy jelentős részét gyötrik a különböző allergiás tünetek és az allergiás tüneteket kiváltó tényezők akár egy rendelőben is jelen lehetnek. A legnagyobb igyekezetünk ellenére is megjelenhet a poratka a kárpitokban, ami az egyik széles körben elterjedt allergiáért felelős tényező. Ezek az élőlények szabad szemmel nem észrevehetők, így nem egyszerű ellenük védekezni. Sajnos egy hagyományos porszívózás által a szövetekből jellemzően nem eltávolíthatók.

Az ózongenerátor rendszeres használata mellett képes ezeket az atkákat elpusztítani, illetve az ürüléküket is semlegesíteni az ózon oxidáló hatása ellen nem tudnak védekezni.  

poratka

A poratka jelen lehet a szövetekben, kárpítokban, az ózongenerátor viszont hatásos eszköz az allergiás reakciókért felelős élősködővel szemben

kellemetlen szagok

Az ózon semlegesít minden szagmolekulát, amivel találkozik

kellemetlen szagok

Bármennyire is kellemetlen téma, de aki már töltött el hosszabb időt egy kórteremben, lehetséges, hogy találkozhatott kellemetlen szagokkal. Megfelelő szervezés mellett a kórtermek sterilizálhatók és a szagok megszüntetésében is segít nekünk az ózongenerátor.

Az ózongenerátor által kibocsátott ózon képes a szagokat semlegesíteni és szellőztetést követően ismét friss tiszta levegő fogadhat minket munkahelyünkön.

kellemetlen szagok

Az ózon semlegesít minden szagmolekulát, amivel találkozik

penészedés, gombásodás

A penészedés bárhol is jelenjen meg nem csupán egy esztétikai probléma, a penészspórák bizonyítottan káros hatással vannak egészségünkre. Így fontos, hogy amennyiben penészedési nyomokat tapasztalunk környezetünkben akkor igyekezzünk megszüntetni. Egyes penészgombafajták kifejezetten súlyos fertőzéseket és tüdőbetegségeket is kialakíthatnak. A munkahelyeken ez leginkább a nem megfelelően tisztított és karbantartott szellőző és klíma rendszerek esetében szokott leginkább megjelenni.

Az ózon gáznemű halmazállapotának köszönhetően nem csupán a felületekről pusztítja el a penészt, hanem a levegőben szálló penészspórákat is ártalmatlanítja, így megakadályozva azt, hogy rendszeres kezelésnek köszönhetően a penész újra megtelepedjen környezetünkben. Mindezt ráadásul teljesen vegyszermentesen teszi.

penész

Az ózon megöli a penészspórákat az elérhetetlen helyeken és a levegőben is

vírusok a felületeken

Az ózon elpusztítja a vírusokat és az egyéb baktériumokat, kórokozókat

vírusok és kórokozók

Legyen szó influenzáról vagy éppen koronavírusról az ózongenerátor képes ezeket ártalmatlanítani, nem csoda, hogy az egészségügyben is ilyen készülékeket is bevetnek fertőtlenítés céljából. Az Országos Mentőszolgálatnál is rendszeresítve vannak a mentőautók gyors sterilizálásának céljából.

Az ózongenerátor segíthet a vírusos időszakokban megakadályozni a megbetegedések terjedését, többek között az által, hogy az ózon gázhalmaz állapotából eredően mind a felületeken megtapadó, mind a levegőben lévő vírusokat is elpusztítja.

kellemetlen szagok

Az ózon elpusztítja a vírusokat és az egyéb baktériumokat, kórokozókat

Tudta?

Az ózon a természetben előforduló egyik legerősebb fertőtlenítésre alkalmas molekula, a klórnál akár 3000-szer erősebb.

hogyan kell használni az ózongenerátort?

Vegyszermentes fertőtlenítés 5 egyszerű lépésben

BEKAPCSOLJA A KÉSZÜLÉKET

Ózongenerátorunkat egy egyszerű manuális kapcsolóval tudod bekapcsolni, amit akár folyamatos üzemben is tudsz működtetni, de van lehetőség a rajta található időzítővel is beállítani, hogy mennyi ideig üzemeljen.

időzítő beállítása

Amennyiben 120 percig (vagy annál kevessebb ideig) tartó kezelést szeretnél alkalmazni akkor beállítod az időzítővel. 30 perc egy átlagos 3 méteres belmagasságú 80 m2-es tér fertőtlenítésére elegendő.

helyiség elhagyása

Mivel az ózon irritálja és károsíthatja is a légutakat, fontos, hogy pár percen belül hagyjuk el a kezelendő helyiséget és az abban lévő állatokat, szoba növényeket is távolítsuk el. Fontos, hogy  a kezelést zár térben végezzük, ablakokat, ajtókat zárjuk be magunk után, hogy a sterilizálás minél hatékonyabb legyen. 

megvárjuk, hogy lejárjon az idő

Ha nem folyamatos üzembe kapcsoltuk a készüléket, akkor az automatikusan le fog állni, az időzítőn beállított idő lejártának megfelelően. Folyamatos üzem esetén az ózongenerátort nekünk kell kikapcsolni.

helyiség szellőztetése

Az ózon alapvetően nem rakodik le a bútorainkon, és rövid időn belül oxigénné alakul vissza a zárt térben, de ezt a folyamatot kifejezetten javasolt szellőztetéssel meggyorsítani. Az ózonkezelés idejével legalább azonos idejű alapos szellőztetés ajánlott, utána a helyiség birtokba vehető. 

választható ózongenerátor modellek

Saubere Luft Ózongenerátor 10000 mg/óra

SAUBERE LUFT 10000 mg/óra

ózongenerátor

 

 160 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
10.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 2 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

59.990Ft

Elfogyott

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Saubere Luft Ózongenerátor 20000 mg/óra

SAUBERE LUFT 20000 mg/óra

ózongenerátor 

 

 320 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
20.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 4 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

64.990Ft

28 készleten

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Saubere Luft Ózongenerátor 30000 mg/óra

SAUBERE LUFT 30000 mg/óra

ózongenerátor

 

 480 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
30.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 6 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

89.990Ft

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Munkahelyünkön hatványozottan ki vagyunk téve annak, hogy vírusokkal találkozzunk, hiszen még abban az esetben is, ha csak kisebb létszámban dolgoznak együtt egy adott munkahelyen, mindenki a saját maga közegéből jön és hozhatja magával a nem kívánt kórokozókat.

Számos eszközt használunk közösen pl.: fénymásolót, telefont, flipchart táblát, egyéb irodai eszközöket, kávégépet, nem beszélve a közös helyiségekről pl.: mosdóról, irodai konyháról, öltözőről, tárgyalóról stb.. Ezeknél természetesen nagyon hasznos, ha folyamatosan jelen vannak felületfertőtlenítő szerek, azonban az ózongenerátor nem csak a felületeket sterilizálja, hanem a levegőben lévő vírusokat, baktériumokat is ártalmatlanítja. Munkavégzés után a helyiségek ózonkezelése különösen hasznos lehet, hiszen a kórokozók mellett a kellemetlen szagok megszüntetését is elvégzi.

kérdésed van? inkább telefonon rendelnél? hívj minket most:

+36307565005

a saubere luft és az egészséges levegő házhoz jön 

ingyenes kiszállítás 50000 ft felett

a saubere luft és az egészséges levegő házhoz jön 

ingyenes kiszállítás 50000 ft felett

elérhetőségeink:

+36307565005

hello@saubereluft.hu

gyors szállítás

kiszállítás akár már másnap, amennyiben rendelését 13:00 előtt leadja

pénzvisszafizetés

14 napos pénzvisszafizetési garancia

ügyfélszolgálat

ügyfélszolgálat a hétfőtől vasárnapig 9:00-18:30 között