fbpx

ózongenerátor használata az irodában

MUNKAHELYÜNKÖN SZÁMOS EGÉSZSÉGÜNKRE IS KÁROS TÉNYEZŐ LEHET JELEN AKÁR TELJESEN LÁTHATATLANUL

velük szemben tökéletes ellenszer a saubere luft ózongenerátor

Aggasztja a vírushelyzet okozta üzleti bizonytalanság és munkavállalói egészségi állapota?

Az Ön cégét is nehéz helyzetbe hozzák a megnövekedett táppénzes esetek száma az influenza szezonban?

 

Az ózongenerátoros fertőtlenítés segíthet helyzetén!

üzletember aggódik

Tudta?

A Saubere Luft ózongenerátor egy kisebb 15-20 m2-es meeting szobát 15-20 perc alatt képes lefertőtleníteni vegyszermentesen.

hol

ózongenerátor alkalmazása munkahelyen

targyalo

tárgyalók fertőtlenítése

Egy meeting szobában naponta akár több tucatnyi kolléga is megfordul, így a nap végén ajánlatos lehet az ózonos fertőtlenítés, amivel a kellemetlen szagokat is meg lehet szüntetni

targyalo

öltözők fertőtlenítése

Számos munkahelyen, különösen termelő vállalatoknál öltöző helyiségek is rendelkezésre állnak, ahol szintén fontos a megfelelő higiéniás körülményeket fenntartani

targyalo

phone booth sterilizálás

A modern open-office-okban ma  már a telefon beszélgetéseket hangszigetelt telefonfülkékben lehet megoldani, ezek fertőtlenítése rendkívül gyorsan megoldható ózon segítségével.

targyalo

közösen használt eszközök sterilizálása

Számos eszközt pl.: nyomtatót, telefont, kávégépet, stb. használunk egy munkahelyen közösen, így ezek az eszközök igazi kórokozó hordozókká válhatnak. Az ózon ezek felületéről is elpusztítja a kórokozókat, így használatuk biztonságosabbá válik.

Tudta?

A Saubere Luft ózongenerátorral akár egy 320 m2-es teret is fertőtleníthet, ami egy átlagos panellakás hatszorosa.

allergének, poratka

Az emberek egy jelentős részét gyötrik a különböző allergiás tünetek és bizony az allergiás tüneteket kiváltó tényezők munkahelyünkön is jelen lehetnek. Manapság nagyon divatosak a padlószőnyegek az irodákban, melyekbe a legnagyobb igyekezetünk ellenére is megjelenhet a poratka, ami az egyik széles körben elterjedt allergiáért felelős tényező. Ezek az élőlények szabad szemmel nem észrevehetők, így nem egyszerű ellenük védekezni. Sajnos egy hagyományos porszívózás által a szövetekből jellemzően nem eltávolíthatók, emellett bármilyen szövetes irodabútorban szintén megtelepedhetnek

Az ózongenerátor rendszeres használata mellett képes ezeket az atkákat elpusztítani, illetve az ürüléküket is semlegesíteni az ózon oxidáló hatása ellen nem tudnak védekezni.  

poratka az irodában

A poratka jelen lehet a padlószőnyegben és a kárpítokban, az ózongenerátor viszont hatásos eszköz az allergiás reakciókért felelős élősködővel szemben

kellemetlen szagok

Az ózon semlegesít minden szagmolekulát, amivel találkozik

kellemetlen szagok

Ahogy az otthonunkban úgy munkahelyünkön is örülünk annak, ha nem fogadnak minket kellemetlen szagok a munkakezdésünkkor. Az irodai szemetesekbe bekerülő kommunális hulladék, egy kolléga dohányfüstös kabátja, a nem megfelelően működő szellőzőrendszer eredményezhet olyan szagokat, amik diszkomfortossá teheti munkahelyünket, ahol nem mellesleg nem kevés időt töltünk el nap mint nap. A munkanapok végén elvégzett sterilizáló ózonos kezelés segítségünkre van a szagok megszüntetésében is. 

Az ózongenerátor által kibocsátott ózon képes a szagokat semlegesíteni és szellőztetést követően ismét friss tiszta levegő fogadhat minket munkahelyünkön.

kellemetlen szagok

Az ózon semlegesít minden szagmolekulát, amivel találkozik

penészedés, gombásodás

A penészedés munkahelyünkön nem csupán egy esztétikai probléma, a penészspórák bizonyítottan káros hatással vannak egészségünkre. Így fontos, hogy amennyiben penészedési nyomokat tapasztalunk az irodahelyiségekben, szellőző nyílásokon, akkor igyekezzük megszűntetni ezt az egészségre ártalmas tényezőt. Egyes penészgombafajták kifejezetten súlyos fertőzéseket és tüdőbetegségeket is kialakíthatnak. A munkahelyeken ez leginkább a nem megfelelően tisztított és karbantartott szellőző és klíma rendeszerek esetében szokott leginkább megjelenni.

Az ózon gáznemű halmazállapotának köszönhetően nem csupán a felületekről pusztítja el a penészt, hanem a levegőben szálló penészspórákat is ártalmatlanítja, így megakadályozva azt, hogy rendszeres kezelésnek köszönhetően a penész újra megtelepedjen környezetünkben. Mindezt ráadásul teljesen vegyszermentesen teszi.

penész

Az ózon megöli a penészspórákat az elérhetetlen helyeken és a levegőben is

vírusok a felületeken

Az ózon elpusztítja a vírusokat és az egyéb baktériumokat, kórokozókat

vírusok és kórokozók

Legyen szó influenzáról vagy éppen koronavírusról az ózongenerátor képes ezeket ártalmatlanítani, nem csoda, hogy az egészségügyben is ilyen készülékeket is bevetnek fertőtlenítés céljából. Az Országos Mentőszolgálatnál is rendszeresítve vannak a mentőautók gyors sterilizálásának céljából.

Az ózongenerátor segíthet a vírusos időszakokban megakadályozni a megbetegedések terjedését, többek között az által, hogy az ózon gázhalmaz állapotából eredően mind a felületeken megtapadó, mind a levegőben lévő vírusokat is elpusztítja.

kellemetlen szagok

Az ózon elpusztítja a vírusokat és az egyéb baktériumokat, kórokozókat

megtakarítási lehetőségek

az ózongenerátor nem csak munkavállalói egészségének kedvez, de spórolhat is cégének

kevesebb megbetegedés és táppénz

Influenza, vagy bármilyen egyéb vírusos időszakban csökkenthetjük a fertőzés veszélyt az által, hogy ózongenerátorral sterilizáljuk a közös helyiségeket pl.: tárgyalókat, irodai konyhát, a közösen használt eszközöket, pl.: fénymásolót stb.. Az ózongenerátor mivel elpusztítja a vírusokat, redukálja a fertőző betegségek terjedésének az esélyét, ezáltal kevesebb kolléga fog kiesni a munkából, kevesebben mennek táppénzre, ami óriási anyagi megtérülést eredményezhet cégének.

allergia
ózonos tisztítás otthon

kevesebb tisztítószer szükséges

Egy ózongenerátorral a birtokában kevesebb vegyszeres tisztítószerre kell költeni, így éves szinten több 10.000 Ft-ot spórolhat azokon a szereken, amiket pl.: a penészedés megállítására, felületek fertőtlenítésére, vagy éppen szagtalanításra vásárolnak meg.

nem szükséges drága takarító cég

Ma már rendszeresen előfordul, hogy amikor egy pozitív koronavírusos eset kerül napvilágra egy munkahelyen, a többi munkavállaló védelme érdekében, speciális fertőtlenítő szolgáltatást rendelnek a cégek takarító vállaltoktól, akik az esetek többségében maguk is ózonos fertőtlenítést végeznek el ilyenkor. Egy-egy ilyen kezelés egy nagyobb iroda esetében akár több 100.000 Ft-os tétel is lehet.   

ózonos tisztítás otthon
klíma fertőtlenítés

kevesebb autókozmetikai költség

Autószervizek, klímaszervizek, autókozmetikák egyaránt biztosítanak lehetőséget sok esetben ózonos klíma és autó beltér tisztításra. A céges autóflotta esetében különösen gyakran előfordul, hogy a gépjárműveket nap mint nap más kolléga vezeti, így azok gyakoribb fertőtlenítése lehet célszerű. Egy-egy ózonos fertőtlenítés költsége 6000 és 10000 Ft között szokott mozogni. Ezt ezentúl cége saját maga is elvégezheti, így éves szinten több 10000 Ft-ot megtakarítva gépjárművenként. Fontos tudni, hogy a gépjárművek légkondicionálójában olyan alattomos baktériumok is megtelepedhetnek, amelyek nagyon súlyos légúti betegségeket alakíthatnak ki, amitől fontos, hogy minden munkavállalót megóvjunk.

Tudta?

Az ózon a természetben előforduló egyik legerősebb fertőtlenítésre alkalmas molekula, a klórnál akár 3000-szer erősebb.

Munkahelyünkön hatványozottan ki vagyunk téve annak, hogy vírusokkal találkozzunk, hiszen még abban az esetben is, ha csak kisebb létszámban dolgoznak együtt egy adott munkahelyen, mindenki a saját maga közegéből jön és hozhatja magával a nem kívánt kórokozókat.

Számos eszközt használunk közösen pl.: fénymásolót, telefont, flipchart táblát, egyéb irodai eszközöket, kávégépet, nem beszélve a közös helyiségekről pl.: mosdóról, irodai konyháról, öltözőről, tárgyalóról stb.. Ezeknél természetesen nagyon hasznos, ha folyamatosan jelen vannak felületfertőtlenítő szerek, azonban az ózongenerátor nem csak a felületeket sterilizálja, hanem a levegőben lévő vírusokat, baktériumokat is ártalmatlanítja. Munkavégzés után a helyiségek ózonkezelése különösen hasznos lehet, hiszen a kórokozók mellett a kellemetlen szagok megszüntetését is elvégzi.

kérdésed van? inkább telefonon rendelnél? hívj minket most:

+36307565005

hogyan kell használni az ózongenerátort?

Vegyszermentes fertőtlenítés 5 egyszerű lépésben

BEKAPCSOLJA A KÉSZÜLÉKET

Ózongenerátorunkat egy egyszerű manuális kapcsolóval tudod bekapcsolni, amit akár folyamatos üzemben is tudsz működtetni, de van lehetőség a rajta található időzítővel is beállítani, hogy mennyi ideig üzemeljen.

időzítő beállítása

Amennyiben 120 percig (vagy annál kevessebb ideig) tartó kezelést szeretnél alkalmazni akkor beállítod az időzítővel. 30 perc egy átlagos 3 méteres belmagasságú 80 m2-es tér fertőtlenítésére elegendő.

helyiség elhagyása

Mivel az ózon irritálja és károsíthatja is a légutakat, fontos, hogy pár percen belül hagyjuk el a kezelendő helyiséget és az abban lévő állatokat, szoba növényeket is távolítsuk el. Fontos, hogy  a kezelést zár térben végezzük, ablakokat, ajtókat zárjuk be magunk után, hogy a sterilizálás minél hatékonyabb legyen. 

megvárjuk, hogy lejárjon az idő

Ha nem folyamatos üzembe kapcsoltuk a készüléket, akkor az automatikusan le fog állni, az időzítőn beállított idő lejártának megfelelően. Folyamatos üzem esetén az ózongenerátort nekünk kell kikapcsolni.

helyiség szellőztetése

Az ózon alapvetően nem rakodik le a bútorainkon, és rövid időn belül oxigénné alakul vissza a zárt térben, de ezt a folyamatot kifejezetten javasolt szellőztetéssel meggyorsítani. Az ózonkezelés idejével legalább azonos idejű alapos szellőztetés ajánlott, utána a helyiség birtokba vehető. 

választható ózongenerátor modellek

Saubere Luft Ózongenerátor 10000 mg/óra

SAUBERE LUFT 10000 mg/óra

ózongenerátor

 

160 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
10.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 2 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

59.990Ft

Elfogyott

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Saubere Luft Ózongenerátor 20000 mg/óra

SAUBERE LUFT 20000 mg/óra

ózongenerátor 

 

 320 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
20.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 4 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

64.990Ft

28 készleten

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Saubere Luft Ózongenerátor 30000 mg/óra

SAUBERE LUFT 30000 mg/óra

ózongenerátor

 

 480 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
30.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 6 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

89.990Ft

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

a saubere luft és az egészséges levegő házhoz jön 

ingyenes kiszállítás 50000 ft felett

a saubere luft és az egészséges levegő házhoz jön 

ingyenes kiszállítás 50000 ft felett

elérhetőségeink:

+36307565005

hello@saubereluft.hu

gyors szállítás

kiszállítás akár már másnap, amennyiben rendelését 13:00 előtt leadja

pénzvisszafizetés

14 napos pénzvisszafizetési garancia

ügyfélszolgálat

ügyfélszolgálat a hétfőtől vasárnapig 9:00-18:30 között