fbpx

ózongenerátor használata gépjárműveknél

napi 30 perc utazás esetén éves szinten 8 teljes napot töltünk el autónkban. nem mindegy milyen higiéniai körülmények mellett tesszük.

koszos klíma

Ahol a kosz megtelepszik, ott jelen vannak a baktériumok is.

Az autó klíma rendszeréből olyan súlyos betegségeket okozó baktériumokat kaphatunk el, amiket utoljára a Dr. House-ban láthattunk.

Sokan az autó klímájának fertőtlenítését felesleges dolognak gondolják, azonban igen is fontos dolog, ha meg szeretnénk őrizni egészségünket. Valljuk be valóban macerás az autó tisztán tartása, de emellett az is igaz, hogy mindenki szeret egy tiszta és friss illatú autóba beülni. Ha a takarítást az ózongenerátor nem is oldja meg, de a teljes beltér és klímarendszer fertőtlenítését és szagmentesítését igen, ráadásul teljesen fáradtság mentesen. Az ózongenerátorral elkerülhető, hogy a klímarendszerben megtelepedett baktériumok, allergének ártsanak egészségünknek.

Az ózongenerátort évtizedek óta használják az autókozmetikák, klímatisztító cégek és autószervizek.

Az ózongenerátor egyik kimagasló előnye egy autó fertőtlenítésekor, hogy gáz halmazállapotából eredően a legeldugottabb kis járatokba is eljut. Ez az egyetlen vegyszermentes fertőtlenítési módszer, ami garantáltan elpusztítja a vírusok és baktériumok 99,9%-át. Megöli a klímarendszerben esetlegesen megtelepedett penészt, gombát, vírus és baktérium gócokat és elveszi a dohány füst vagy éppen az utastérbe kiborult italok szagát.

szagtalanítás

Az autóillatosító csak elfedi a szagokat, az ózongenerátor viszont megszűnteti 

gyerekek a kocsiban

Gondoljon a saját és utasai egészségére

20 perc, körülbelül ennyi időt vesz igénybe az ózonos kezelés. Az eredmény kórokozóktól mentes klímarendszer és utastér.

Bizonyára előfordulhatott már Önnel, hogy autójába beülve kellemetlen szagokat érzett, esetleg tüsszögött, köhögött a klíma bekapcsolását követően. Ezen jelenségeket egy kb. 20 perces ózongenerátoros kezelés segítségével megszüntetheti, ráadásul fizetnie sem kell érte másoknak. Utasai pedig sokkal komfortosabban fogják magukat érezni.

azzal mindenki egyetért, hogy a gépjárműben utazva elsődleges szempont az utasok biztonsága. ezért fontos a klímarendszer fertőtlenítése is.

a nagy teljesítményű ózongenerátorunk a megoldás

Az ózon egyedülálló módon képes a gyors, vegyszermentes fertőtlenítésre, mindezt teljesen fáradtság mentesen. Az ózon a klórnál 3000-szer hatékonyabban pusztítja el a vírusokat, baktériumokat, gombát, a penészt és olyan allergéneket, mint pl.: a poratka, használata során pedig minden szagot megszüntet a helyiségben, mivel reakcióba lép a szagmolekulákkal.

autó fertőtlenítés ózongenerátorral

„Az ózon egy rendkívül erős oxidáló és fertőtlenítő szer, amely a tisztítás során elbomlik. Az ózonos utastér fertőtlenítés során az autó utastere és a klímarendszer is tiszta és szagmentes lesz. Az eljárás során elpusztulnak a baktériumok, vírusok, gombák és olyan apró élősködők, mint például az atkák..”

– Idézet a Magyar Autóklub weboldaláról az ózongenerátor hasznosságáról –

magyar auto klub logo

Tudta?

A Saubere Luft ózongenerátor egy kisebb gépjárművet 15-20 perc alatt képes lefertőtleníteni vegyszermentesen.

hol

ózongenerátor alkalmazása gépjárművekben

személygépkocsi

személyautó tulajdonosok

Minden autótulajdonos szembesült már azzal, hogy idővel az autó klímarendszerét fertőtleníteni kell. A kellemetlen szagokon felül olyan súlyos megbetegedéseket okozó baktériumok is megjelenhetnek, mint például a legionella. A fertőtlenítéseket magunk végezve akár több 10.000 Ft-ot spórolhatunk évente. 

kamion fertőtlenítés ózongenerátorral

fuvarozó vállalkozások

A kamionok rakterében időnként olyan áruk kerülhetnek szállításra, melyek kellemetlen szagokat hagyhatnak maguk után. Ezek egy szimpla takarítással nem minden esetben eltüntethetők, viszont az ózongenerátor megoldást jelenthet. Az ózonmolekulák reakcióba lépnek a szagmolekulákkal teljesen megszüntetik azokat.

személygépkocsi

taxisok és taxitársaságok

Egy közepesen forgalmas napon is egy-egy taxis akár 40-50 fuvart is megejt, ebből eredően az utastér fertőtlenítése akár minden műszak végén indokolt lehet, amihez az ózongenerátor kiváló megoldás. A taxitársaságok különös figyelmet szentelnek autóik tisztasáságra, amit az ózonos fertőtlenítés maxinálisan garantálni tud.

targyalo

tömegközlekedési cégek

Ha valahol akkor a tömegközlekedésben abszolút igaz az, hogy az utastér valódi kórokozó gócponttá válhat egy-egy nap végére. Az utasok és a dolgozók védelme érdekében kiemelten fontos a rendszeres fertőtlenítése a tömegközlekedési járműveknek a Volán Busz maga is számos ózongenerátort szerzett be már ebből a célból. 

autó kölcsönző

autókölcsönzők

Az autókölcsönzőknél különös fontos, hogy az autót az ügyfélnek való átadáskor makulátlanul tisztán, kifogástalan állapotban adják át. Nagyban hozzájárulhat az ügyfél eléegedettséghez, ha a bérlők tudják, hogy a beltér és a klímarendszer rendszeres fertőtlenítésen esik át ózongenerátorral.

betegszállító autó fertőtlenítése

betegszállító autók

Az ózongenerátor hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, hogy az Országos Mentőszolgálat is rendszeresen alkalmazza a betegek utáni fertőtlenítés céljából. Ez a leggyorsabb és leghatékonyabb eljárás a vírusok és kórokozók 99,9%-áknak elpusztítására.

autókereskedés

használt autó kereskedések

Bizony előfordul, hogy egy-egy korábbi tulajdonos nem volt túlzottan gondos gazdája az autójának, egy alapos porszívózás, takarítás pedig nem biztos, hogy kellően vevőcsalogató illatot hoz az utastérbe. A tapasztalt autókereskedők szagtalanítás céljából ezért is részesítik előnyben az ózongenerátor használatát.

autó szalon

autószalonok

Minden autószalonban az értékesítési folyamat egyik fontos fázisa a próbaút, ahol a vevő kipróbálhatja vágyott autóját. Azonban egy-egy tesztautóban naponta többen is megfordulhatnak. Ügyfelei számára  megnyugtató lehet, ha el tudja mondani, hogy minden tesztvezetés után az autók ózongenerátor segítségével kerülnek maximális fertőtlenítésre.

Tudta?

A Saubere Luft ózongenerátorral akár egy 320 m2-es teret is fertőtleníthet, ami egy átlagos panellakás hatszorosa.

allergének, poratka

Ahogy az otthonunkban, úgy az autónkban is megjelenhetnek a poratkák, ezen élőlények és az ürülékjük allergiás reakciókat válthatnak ki, illetve az atkák csíphetnek is. Az ózongenerátor ádáz ellensége a poratkáknak. Az ózon a kárpitba behatolva megöli az atkákat tartós és rendszeres kezelés mellett.

poratka az autókárpitban

A poratka jelen lehet a az autó kárpítjában és allergiás reakciókat válthat ki az utasoknál.

kellemetlen szagok

Az ózon semlegesít minden szagmolekulát, amivel találkozik

kellemetlen szagok

A kellemetlen szagok társaságában az utazás kész rémálom lehet, különösen akkor, ha valaki hajlamos rosszul lenni az autóban. Különösen amikor használtan veszünk autót előfordulhat, hogy a vásárlás előtt akár hónapokig állt az autó egy kereskedőnél, ilyenkor bizony az esetlegesen az autó beltérében lévő kellemetlen szagforrások hatványozódhatnak. Az ózongenerátor által kibocsátott ózon képes a szagokat semlegesíteni és szellőztetést követően ismét friss tiszta levegő fogadhat minket autónkban.

kellemetlen szagok

Az ózon semlegesít minden szagmolekulát, amivel találkozik

penészedés, gombásodás

A penész egy nagyon bosszantó jelenség, ami bizony nem csak az otthonunkban, hanem a gépjárművünkben is megjelenhet. Az ózongenerátor a levegőben lévő penész spórákkal is leszámol, amennyiben az ózongenerátor üzemelése alatt a klíma berendezést belső keringetésre állítjuk, akkor képes azt fertőtleníteni.

penész

Az ózon megöli a penészspórákat az elérhetetlen helyeken és a levegőben is

vírusok a felületeken

Az ózon elpusztítja a vírusokat és az egyéb baktériumokat, kórokozókat

vírusok és kórokozók

Legyen szó influenzáról vagy éppen koronavírusról az ózongenerátor képes ezeket ártalmatlanítani, nem csoda, hogy az egészségügyben is ilyen készülékeket is bevetnek fertőtlenítés céljából. Az Országos Mentőszolgálatnál is rendszeresítve vannak a mentőautók gyors sterilizálásának céljából.

Az ózongenerátor segíthet a vírusos időszakokban megakadályozni a megbetegedések terjedését, többek között az által, hogy az ózon gázhalmaz állapotából eredően mind a felületeken megtapadó, mind a levegőben lévő vírusokat is elpusztítja.

kellemetlen szagok

Az ózon elpusztítja a vírusokat és az egyéb baktériumokat, kórokozókat

Tudta?

Az ózon a természetben előforduló egyik legerősebb fertőtlenítésre alkalmas molekula, a klórnál akár 3000-szer erősebb.

Javaslat: Az ózongenerátor autóban való használata során érdemes akár járó motor mellett akár amennyiben a gépjármű akkumulátora bírja, a motor járatása nélkül, közepes fokozaton járatni a klímát, úgy, hogy az összes szellőző rostélyt megnyitjuk. 15-20 perc ózonos kezelést követően érdemes még 15 percig járatni a klímát, majd ki kell szellőztetni a gépjárművet melyre legalább az ózonos kezeléssel megegyező időt javaslunk szánni. A szellőztetésnél érdemes minden ajtót kinyitni.

kérdésed van? inkább telefonon rendelnél? hívj minket most:

+36307565005

hogyan kell használni az ózongenerátort?

Nézze meg ebben a rövid videóban

választható ózongenerátor modellek

Saubere Luft Ózongenerátor 10000 mg/óra

SAUBERE LUFT 10000 mg/óra

ózongenerátor

 

 160 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
10.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 2 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

59.990Ft

Elfogyott

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Saubere Luft Ózongenerátor 20000 mg/óra

SAUBERE LUFT 20000 mg/óra

ózongenerátor 

 

 320 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
20.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 4 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

64.990Ft

28 készleten

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Saubere Luft Ózongenerátor 30000 mg/óra

SAUBERE LUFT 30000 mg/óra

ózongenerátor

 

 480 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
30.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 6 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

89.990Ft

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

a saubere luft és az egészséges levegő házhoz jön 

ingyenes kiszállítás 50000 ft felett

a saubere luft és az egészséges levegő házhoz jön 

ingyenes kiszállítás 50000 ft felett

elérhetőségeink:

+36307565005

hello@saubereluft.hu

gyors szállítás

kiszállítás akár már másnap, amennyiben rendelését 13:00 előtt leadja

pénzvisszafizetés

14 napos pénzvisszafizetési garancia

ügyfélszolgálat

ügyfélszolgálat a hétfőtől vasárnapig 9:00-18:30 között