fbpx

ózongenerátor használata szálláshelyeken

info
nyíl

Hol is találkozhatot a fenti kis információs felhívással Ön legutóbb? 

Bizony nem máshol mint a világ egyik vezető szállásközvetítő oldalán a booking.com-on.

És ez nem véletlen, hiszen Ők is tisztán látják, hogy fontos szempont lett a vendégek szemében az, hogy a szálláshely mennyire higiénikus és milyen biztonsági intézkedéseket vezetett be a vírushelyzetre való tekintettel. Azon szálláshelyek, akiknél feltüntetésre került a fenti jelzés sok esetben ózongenerátoros kezelést vezettek be vendégeik egészségének megőrzése érdekében.

Ózongenerátoros fertőtlenítésre való felhívás a Booking.com oldalán

ózongenerátor használata szállodában

Apartman, Vendégház, Panzió vagy Szálloda üzemeltetésével foglalkozik? Fokozott figyelmet szeretne fordítani a higiéniára, a biztonságra?

a nagy teljesítményű ózongenerátorunk a megoldás

Az ózon egyedülálló módon képes a gyors, vegyszermentes fertőtlenítésre, mindezt teljesen fáradtság mentesen, hiszen a készülék bekapcsolásán és a kezelés utáni szellőztetésen kívül nincs más dolgunk használata során. Természetesen a helyiségből minden növényt és élőlényt el kell távolítanunk. A klórnál 3000-szer hatékonyabban pusztítja el a vírusokat, baktériumokat, gombát, a penészt és olyan allergéneket, mint pl.: a poratka, használata során pedig minden szagot megszüntet a helyiségben.

kisfaludy logo

ózongenerátorunk a kisfaludy programban költségként elszámolható

„A szoba makulátlanul tiszta volt és a friss levegő illata járta át. Megnyugató volt, hogy ózongenerátort használnak a fertőtlenítéshez.”

Melyik szálláshely tulajdonos ne örülne ilyen értékelésnek a szállásportálokon vagy a vendégkönyvében?

Tudta azt, hogy a szállásportálokat böngésző vendégek majd 60%-a a tisztaságra adott visszajelzések és értékelési pontszám alapján választ szálláshelyet?

Természetesen az ózongenerátor nem fogja megoldani a szálláshelyek kitakarítását , de a friss, tiszta, allergének, vírusok, kórokozóktól és szagoktól mentes levegőt és a fertőtlenített felületeket garantálni tudja.

Legyen a tisztaság Önnél is 5⭐-os

takarítás

Járjon Ön is élen a biztonság és a tisztaság tekintetében

EGY SZÁLLÁSHELY ESETÉBEN EGÉSZSÉGÜNKRE TÖBB KÁROS TÉNYEZŐ IS JELEN LEHET AKÁR TELJESEN LÁTHATATLANUL

velük szemben tökéletes ellenszer a saubere luft ózongenerátor

Tudta?

A Saubere Luft ózongenerátor egy kisebb 15-20 m2-es meeting szobát 15-20 perc alatt képes lefertőtleníteni vegyszermentesen.

hol

ózongenerátor alkalmazása szálláshelyen

targyalo

szobák, apartmanok fertőtlenítése

A szobák tisztasága egy kiemelten fontos szempont a vendégek szemében. Senki sem szeret olyan helyen megszállni, ahol kérdésesek a higiéniás körülmények és sajnos ez az a terület amivel kapcsolatban sokszor szkeptikusak tudnak lenni a vendégek. Mennyire is volt alapos a takarítás az előző vendég távozása után.  Ezeknek a téves képzeteknek elejét tudjuk venni azzal, ha a szobák tisztántartását ózonos kezeléssel támogatjuk.

targyalo

étterem, étkezők fertőtlenítése

Mind a konyha fronton, mind a vendégek által használt éttermi területen egyaránt megvan az esélye a kórokozók, vírusok terjedésének, különösen a svédasztalos felszolgálás esetében igaz az, hogy mindenki hozzáérhet bizonyos felületekhez, tárgyakhoz. Emellett kellemetlen szagok is előfordulhatnak pl.: olajszag, aminek megszüntetésben segít az ózongenerátor.

targyalo

közösségi tér fertőtlenítés

Ahol több vendég is megfordul, esetlegesen várakozik, mint például a recepciónál, társalgókban, bárokban vagy éppen a wellness részlegen fontos a rendszeres fertőtlenítés, melynek gyors és hatékony kivitelezésében lesz segítségére az ózongenerátor.

Tudta?

A Saubere Luft ózongenerátorral akár egy 320 m2-es teret is fertőtleníthet, ami egy átlagos panellakás hatszorosa.

allergének, poratka

Különösen ott ahol sok vendég megfordul, az ágyneműkben, matracokban megjelenhetnek a poratkák, ezen élőlények és az ürülékjük allergiás reakciókat válthatnak ki, illetve az atkák csíphetnek is. Az ózongenerátorral megelőzhető, hogy vendégei kellemetlen élménnyel távozzanak az atkák jelenléte miatt. Az ózon a matrac szöveteibe behatolva megöli az atkákat tartós és rendszeres kezelés mellett.

matrac atka

A poratka jelen lehet a padlószőnyegben a kárpítokban, matracokban mely allergiás reakciókat válthatnak ki vendégeinkben.

kellemetlen szagok

Az ózon semlegesít minden szagmolekulát, amivel találkozik

kellemetlen szagok

Ahogy az otthonunkban úgy szálláshelyünkön is különösen örülünk annak, ha nem fogadnak minket kellemetlen szagok az ottlétünk alatt. A szemetesekbe bekerülő kommunális hulladék, egy vendég dohányfüstös ruhái, a nem megfelelően működő szellőzőrendszer eredményezhet olyan szagokat, amik diszkomfortossá tehetik pihenésünket. A vendégváltások között a sterilizáló ózonos kezelés segítségünkre van a szagok megszüntetésében is. 

Az ózongenerátor által kibocsátott ózon képes a szagokat semlegesíteni és szellőztetést követően ismét friss tiszta levegő fogadhat minket a szálláshely helyiségeiben. 

kellemetlen szagok

Az ózon semlegesít minden szagmolekulát, amivel találkozik

penészedés, gombásodás

Akár egy párás konyhában, wellness részlegen vagy éppen a szálláshelyen szobáiban is könnyedén felütheti fejét a penész, ami túl azon, hogy látványosan akár penész folt formájában is megjelenhet, egészségkárosító hatással is bír. A penészspórák ugyanis ott lehetnek a levegőben, elérhetetlen helyeken is megtelepedhetnek pl.: a bútorokon és ezek felületi, vegyszeres kezelése nem hoz hosszútávon megoldást a penész megszüntetésében. Ezzel szemben az ózon behatolva mindenhova, a levegőben, a falon, a bútor felületein is megtalálja a spórákat és elpusztítja őket. Természetesen a penész komolyabb jelenlét esetén elszínezheti pl.: a sarkokat vagy a falat, mely elszíneződést az ózon nem fog megszűntetni, de a kezelés után ezek tisztítószeres eltávolítása is egyszerűbb, ráadásul a penésszel gyakran együtt járó dohos szag megszüntetése is megvalósul. A penész visszatérése ellen érdemes legalább 1-2 hetente megismételni a kezelést.

penészedés

Az ózon megöli a penészspórákat az elérhetetlen helyeken és a levegőben is

vírusok a felületeken

Az ózon elpusztítja a vírusokat és az egyéb baktériumokat, kórokozókat

vírusok és kórokozók

Legyen szó influenzáról vagy éppen koronavírusról az ózongenerátor képes ezeket ártalmatlanítani, nem csoda, hogy az egészségügyben is ilyen készülékeket is bevetnek fertőtlenítés céljából. Az Országos Mentőszolgálatnál is rendszeresítve vannak a mentőautók gyors sterilizálásának céljából.

Az ózongenerátor segíthet a vírusos időszakokban megakadályozni a megbetegedések terjedését, többek között az által, hogy az ózon gázhalmaz állapotából eredően mind a felületeken megtapadó, mind a levegőben lévő vírusokat is elpusztítja.

kellemetlen szagok

Az ózon elpusztítja a vírusokat és az egyéb baktériumokat, kórokozókat

megtakarítási lehetőségek

az ózongenerátor nem csak munkavállalói egészségének kedvez, de spórolhat is cégének

kevesebb megbetegedés és táppénz

Influenza, vagy bármilyen egyéb vírusos időszakban csökkenthetjük a fertőzés veszélyt az által, hogy ózongenerátorral sterilizáljuk a közös helyiségeket pl.: tárgyalókat, irodai konyhát, a közösen használt eszközöket, pl.: fénymásolót stb.. Az ózongenerátor mivel elpusztítja a vírusokat, redukálja a fertőző betegségek terjedésének az esélyét, ezáltal kevesebb kolléga fog kiesni a munkából, kevesebben mennek táppénzre, ami óriási anyagi megtérülést eredményezhet cégének.

allergia
ózonos tisztítás otthon

kevesebb tisztítószer szükséges

Egy ózongenerátorral a birtokában kevesebb vegyszeres tisztítószerre kell költeni, így éves szinten több 10.000 Ft-ot spórolhat azokon a szereken, amiket pl.: a penészedés megállítására, felületek fertőtlenítésére, vagy éppen szagtalanításra vásárolnak meg.

nem szükséges drága takarító cég

Ma már rendszeresen előfordul, hogy amikor egy pozitív koronavírusos eset kerül napvilágra egy munkahelyen, a többi munkavállaló védelme érdekében, speciális fertőtlenítő szolgáltatást rendelnek a cégek takarító vállaltoktól, akik az esetek többségében maguk is ózonos fertőtlenítést végeznek el ilyenkor. Egy-egy ilyen kezelés egy nagyobb iroda esetében akár több 100.000 Ft-os tétel is lehet.   

ózonos tisztítás otthon
klíma fertőtlenítés

kevesebb autókozmetikai költség

Autószervizek, klímaszervizek, autókozmetikák egyaránt biztosítanak lehetőséget sok esetben ózonos klíma és autó beltér tisztításra. A céges autóflotta esetében különösen gyakran előfordul, hogy a gépjárműveket nap mint nap más kolléga vezeti, így azok gyakoribb fertőtlenítése lehet célszerű. Egy-egy ózonos fertőtlenítés költsége 6000 és 10000 Ft között szokott mozogni. Ezt ezentúl cége saját maga is elvégezheti, így éves szinten több 10000 Ft-ot megtakarítva gépjárművenként. Fontos tudni, hogy a gépjárművek légkondicionálójában olyan alattomos baktériumok is megtelepedhetnek, amelyek nagyon súlyos légúti betegségeket alakíthatnak ki, amitől fontos, hogy minden munkavállalót megóvjunk.

Tudta?

Az ózon a természetben előforduló egyik legerősebb fertőtlenítésre alkalmas molekula, a klórnál akár 3000-szer erősebb.

választható ózongenerátor modellek

Saubere Luft Ózongenerátor 10000 mg/óra

SAUBERE LUFT 10000 mg/óra

ózongenerátor

 

160 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
10.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 2 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

59.990Ft

Elfogyott

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Saubere Luft Ózongenerátor 20000 mg/óra

SAUBERE LUFT 20000 mg/óra

ózongenerátor 

 

 320 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
20.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 4 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

64.990Ft

28 készleten

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Saubere Luft Ózongenerátor 30000 mg/óra

SAUBERE LUFT 30000 mg/óra

ózongenerátor

 

 480 m2-es területet képes fertőtleníteni (3 méteres belmagasság esetén)
30.000 mg/óra ózonkibocsátási teljesítmény
ózonlapok száma: 6 db
ózonlapok élettartama: 9000 óra
120 percig időzíthető üzemmód
folyamatos működési üzemmód
2 év garancia
ingyenes szállítás

89.990Ft

bankártyás fizetési módok

MA: megrendeled

HOLNAP: Percek alatt fáradtságmentesen fertőtlenítheted környezeted.

Javaslat: Egy átlagos 20-30 m2-es szállodai szoba fertőtlenítésére jellemzően 20-30 perc elegendő. Amennyiben több szobával rendelkezik az adott szálláshely érdemes forgó rendszerben kialakítani a takarítást, tehát takarítás után elindítani az ózongenerátort és amíg a másik szobát takarítják  addig a fertőtlenítés lemegy és a végén csak a szellőztetés marad hátra.

kérdésed van? inkább telefonon rendelnél? hívj minket most:

+36307565005

hogyan kell használni az ózongenerátort?

Vegyszermentes fertőtlenítés 5 egyszerű lépésben

BEKAPCSOLJA A KÉSZÜLÉKET

Ózongenerátorunkat egy egyszerű manuális kapcsolóval tudod bekapcsolni, amit akár folyamatos üzemben is tudsz működtetni, de van lehetőség a rajta található időzítővel is beállítani, hogy mennyi ideig üzemeljen.

időzítő beállítása

Amennyiben 120 percig (vagy annál kevessebb ideig) tartó kezelést szeretnél alkalmazni akkor beállítod az időzítővel. 30 perc egy átlagos 3 méteres belmagasságú 80 m2-es tér fertőtlenítésére elegendő.

helyiség elhagyása

Mivel az ózon irritálja és károsíthatja is a légutakat, fontos, hogy pár percen belül hagyjuk el a kezelendő helyiséget és az abban lévő állatokat, szoba növényeket is távolítsuk el. Fontos, hogy  a kezelést zár térben végezzük, ablakokat, ajtókat zárjuk be magunk után, hogy a sterilizálás minél hatékonyabb legyen. 

megvárjuk, hogy lejárjon az idő

Ha nem folyamatos üzembe kapcsoltuk a készüléket, akkor az automatikusan le fog állni, az időzítőn beállított idő lejártának megfelelően. Folyamatos üzem esetén az ózongenerátort nekünk kell kikapcsolni.

helyiség szellőztetése

Az ózon alapvetően nem rakodik le a bútorainkon, és rövid időn belül oxigénné alakul vissza a zárt térben, de ezt a folyamatot kifejezetten javasolt szellőztetéssel meggyorsítani. Az ózonkezelés idejével legalább azonos idejű alapos szellőztetés ajánlott, utána a helyiség birtokba vehető. 

a saubere luft és az egészséges levegő házhoz jön

ingyenes kiszállítás 50000 ft felett

a saubere luft és az egészséges levegő házhoz jön

ingyenes kiszállítás 50000 ft felett

elérhetőségeink:

+36307565005

hello@saubereluft.hu

gyors szállítás

kiszállítás akár már másnap, amennyiben rendelését 13:00 előtt leadja

pénzvisszafizetés

14 napos pénzvisszafizetési garancia

ügyfélszolgálat

ügyfélszolgálat a hétfőtől vasárnapig 9:00-18:30 között